En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların tarafı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın içindeki farklı bir oda bapsı da olur.

çekim ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim kümelenme noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve ustalıklevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı sinein gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk bünyenın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, dokumanın tasarruf dershaneı gibi faktörler hatırlı olmaktadır.

Bu düzenek genellikle acil bir durumda çabucak açılabilen mazi çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp geri çekilebilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye olmak, projenize müsait boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Uzay Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Düzlükında mahir ve sertifikalı membaçılarımızın katkıları ile her projeye tatminkâr yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların yangın kapısı özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page